Werken als recruiter bij Trust Marketing

Als recruiter aan de slag bij Trust Marketing. Denk maar niet wij alleen wervers zoeken. Is recruiten jouw passie? Fantastisch! Lees hier snel waarom recruiters zo belangrijk zijn voor ons.

YS Trust Marketing 280921 0364

Je zal Trust Marketing ongetwijfeld kennen als een erkende naam in de fieldmarketing. Al jarenlang worden er dagelijks kwalitatieve sales geschreven door heel Nederland, dit doen we met een grote groep wervers. Misschien ben je een van onze mensen weleens tegengekomen, of heb je iemand aan de deur gehad. Wellicht vraag je je weleens af, hoe zijn onze werknemers bij ons terechtgekomen? Hoe worden zij enthousiast gemaakt om te werken bij een van de vestigingen van Trust Marketing? 1 woord: Recruitment!

Ja, het hoge woord is gevallen. Bij Trust Marketing is het recruitment misschien wel net zo belangrijk als de daadwerkelijke werving. Waarom? Zonder een toestroom aan personeel, geen sales! Natuurlijk zijn de verschillende salestrainingen van groot belang. Wij investeren graag tijd en geld in ons actieve personeel. Desondanks wordt het fenomeen recruitment nooit uit het oog verloren. De beste vestigingen van Trust Marketing recruiten dagelijks. Je kan ze vinden op bijvoorbeeld winkelstraten, stations, (hoge) scholen en universiteiten.

Onze recruiters worden getraind en opgeleid. Ook zij worden getracht met een mooi resultaat naam huis te komen, een karrevracht aan kwalitatieve leads! Nieuw personeel vinden doen we dan ook veelal op straat, actief zoeken. Onze recruiters gaan in teams op pad, maken er een gezellige dag van en zorgen dat ze altijd met resultaat teruggaan.

Waarom als recruiter aan de slag bij Trust Marketing

Wij zijn ontzettend blij met onze recruiters. Misschien is het werven van donateurs niet helemaal jouw ding, maar vind je het wel ontzettend leuk om leeftijdsgenoten aan te spreken. Ook voor recruiten belonen we jou met een uurloon en bonussen. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden en kan je waardevolle recruitment-ervaring opdoen. Je bent van enorm belang voor jouw vestiging, dankzij jouw inzet blijft Trust Marketing groeien en kunnen we nog meer gezellige mensen verwelkomen.

Recruiters gaan altijd in teams op pad, spreken leeftijdsgenoten aan over de prachtige bijbaan die zij voor hen hebben. Daarnaast werk je lekker buiten en heb je veel vrijheid. Recruit gerust waar je wilt, mits er resultaten tegenover staan. Bovenal verdien je goed geld als recruiter, naast je uurloon kan je mooie bonussen pakken die hoog kunnen oplopen. Hoe meer mensen jij enthousiast weet te krijgen over een bijbaan bij Trust Marketing, hoe meer jij zult verdienen.

Recruitment is van gigantisch belang voor iedere vestiging. Doordat personeel regelmatig uitstroomt – om verschillende redenen – is het erg belangrijk dat recruitment goed wordt uitgezet. Zo blijft nieuw personeel binnenkomen en blijft de vestiging vol met jonge, enthousiaste mensen die voor onze opdrachtgevers op pad gaan.

Recruiten bij Trust Marketing als opstapje

Wellicht heb jij nog ambitie om door te groeien binnen het vak recruitment. De recente cijfers leren ons dat recruiters zeer gewild zijn en hoge salarissen kunnen vragen. Banen in de recruitmentindustrie schieten als paddenstoelen uit de grond. Bij Trust Marketing kan jij een prachtige basis leggen, de eerste stappen als recruiter. Wanneer jij je maximaal inzet en vaak beschikbaar bent zijn de mogelijkheden gigantisch. Wij zijn heel benieuwd wat jij kan betekenen voor onze organisatie.

Bij jouw vestiging draait het veel om de sales. Kwalitatieve sales schrijven, iedere dag weer. Belangrijk, absoluut. Toch ligt jouw hart meer bij recruitment, net zo belangrijk! Alleen met voldoende personeel kunnen er het maximaal aantal sales worden geschreven. Hier kom jij om de hoek kijken!

Dagelijks de straat op, zoekend naar nieuw talent. Zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren voor een gezellige bijbaan bij Trust Marketing. Hier kan je lekker verdienen, samen met vrienden. De feesten? Die pakken jullie natuurlijk allemaal mee! Recruit je jouw vestiging naar de top? Laat snel iets van je horen.

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Meer weten over een baan in de recruitment?

Aarzel niet en bel ons snel op