Maak het verschil in Zwolle

Een van de nieuwste vestigingen van Trust Marketing is Zwolle. Hier werken we met een groot aantal bevlogen ambassadeurs voor de allermooiste opdrachtgevers. Feesten na je werk, veel verdienen en vrienden voor het leven maken?

Ontdek de studentenbaan lees er hier alles over!

Solliciteer NU!

Studenten bijbaan in zwolle

Starten in Zwolle?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Schrijf je nu in

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Welkom in Zwolle! Micky en Gean hebben hier een prachtige vestiging, bomvol jonge mensen. Zwolle barst van de jongeren met ambities, wij zoeken dan ook gemotiveerde versterkingen bij ons op de vestiging. Zorg dat jij en je vrienden bij onze vestiging in Zwolle komen te werken! Unieke sfeer, centrale locatie, fijne groep en lekker verdienen!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris afgetopt met aantrekkelijke bonussen. In principe bepaal jij dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan!

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools om je verdere carrière te starten.

Een bijbaan of carrière maken in Zwolle?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar zwolle@trustmarketing.nl

Schrijf je in