Maak het verschil in Zwolle

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele bijbaan in het centrum van Zwolle? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Studenten bijbaan in zwolle

Starten in Zwolle?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Schrijf je nu in

Wordt onderdeel van het leukste team in Nederland

In een team waarbij gezelligheid samen met resultaat de belangrijkste graadmeters voor een goede werkdag zijn. En dat terwijl jij je eigen werktijden bepaalt, lekker verdient en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zoek jij een flexibele studenten bijbaan in een gezellige studentenstad? Dan ben je bij Trust Marketing Zwolle aan het goede adres!

De vestiging Zwolle is gevestigd in het bruisende centrum, op nog geen 10 minuten lopen van het station. Goed te bereiken dus! Je komt terecht in een team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom een keer langs en maak kennis met het team!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris afgetopt met aantrekkelijke bonussen. In principe bepaal jij dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan!

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools om je verdere carrière te starten.

Een bijbaan of carrière maken in Zwolle?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar zwolle@trustmarketing.nl

Schrijf je in