Maak het verschil in Haarlem

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in het centrum van Haarlem? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Studenten bijbaan Haarlem studentenbaan

Starten in Haarlem?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Schrijf je nu in

Join het leukste team van Haarlem

Welkom in Haarlem! In deze prachtige stad hebben wij een centraal gelegen vestiging. Onder leiding van Mick en Rick worden er al prachtige resultaten geboekt, desalniettemin zoeken wij altijd naar nog meer toppers die ons team komen versterken. Kom gerust een keertje langs om de sfeer te proeven. Zo vinden we het leuk om na de shift een biertje te drinken en samen de stad in te gaan. Ons zuurverdiende geld moet natuurlijk ook weer worden uitgegeven!

Wij gaan je proberen de belangrijkste facetten van een sales-ambassadeur bij te leren. Dit bestaat bijvoorbeeld uit trainingen, dagopstarten en begeleiding op straat. Alles gebeurt in een relaxte sfeer met allemaal leeftijdgenoten, zo ga jij je ook snel thuisvoelen. Lijkt jou het leuk om je te ontwikkelen tot sales-expert en een lekker te verdienen? Kom dan snel langs in Haarlem. Neem gerust al je vrienden mee, ook hen spreken we graag over de mogelijkheid van een bijbaan in Haarlem.

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Haarlem

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar haarlem@trustmarketing.nl

Schrijf je in