Maak het verschil in Rotterdam

Ben jij student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in Rotterdam? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Studentenbaan Rotterdam

Starten in Rotterdam?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Schrijf je nu in

Wordt onderdeel van het leukste team in Nederland

In een team waarbij gezelligheid samen met resultaat de belangrijkste graadmeters voor een goede werkdag zijn. En dat terwijl jij je eigen werktijden bepaalt, lekker verdient en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zoek jij een flexibele studentenbaan bijbaan in Rotterdam? Dan ben je bij Trust Marketing aan het goede adres!

De vestiging Rotterdam is gevestigd op 5 minuten loopafstand van het Rotterdam Blaak station. Je komt terecht in een team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zondag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom een keer langs en maak kennis met dit team!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Rotterdam?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar rotterdam@trustmarketing.nl

Schrijf je in