Coaching door professionals bij Het Trainingshuis

Het Trainingshuis in Utrecht is gevestigd op een zeer inspirerende locatie, aan de bekende Oudegracht. Dit kennisinstituut wordt geleid door 3 ervaren trainers die zich buigen over allerlei sales-vraagstukken, trainingen, coaching en meer. Op verschillende niveaus wordt het personeel van Trust Marketing Groep nog beter gemaakt. Kom jij ook een keer langs om de sfeer te proeven en aan jouw skills te werken?

YS Trust Marketing 280921 0225

Ook een training volgen op Het Trainingshuis?

Erkende sales-trainingen volgen van experts. Bel ons op en plan een afspraak in.

Unieke training(en) volgen bij Het Trainingshuis:

  • Officiële sales, management-en leiderschapstrainingen die op je CV komen te staan
  • Een erkend certificaat voor de trainingen die je gevolgd hebt
  • Gevarieerd pakket aan trainingen. Onder meer management, het geven van trainingen en coaching, leiderschap, sales masterclasses zoals Neuro Linguistisch Programmeren en Identity Bases Sales komen voorbij. Heb jij behoefte aan een ander type training? Aarzel niet en neem contact op.
  • Jouw ontwikkeling staat te allen tijde centraal. Wij willen van jou een nog sterkere sales-ambassadeur en/of inspirator maken van jouw vestiging

Wat heb je nodig?

  • De absolute wil om nog beter te worden
  • Kritische blik op jouw huidige werkzaamheden
  • Een goede nachtrust de avond ervoor. Jij bent messcherp tijdens de training!
  • Humor en zelfreflectie
  • Durf vragen te stellen. Daar is een training voor!

Office Manager Melissa zal jou met plezier een uitnodiging wanneer jij een training kan komen volgen. Daarnaast zorgt zij voor kladblokken, pennen, verse koffie en een hartelijk ontvangst.

Heb jij nog geen uitnodiging binnen maar wil je wel graag een training volgen? Super! Neem dan vooral zelf contact op met je vestigingsmanager, die zal proberen een afspraak voor je in te plannen.

Onze trainers kunnen niet wachten jou verder te helpen in je sales-carrière. Ga jij de volgende stap zetten in je ontwikkeling? Wij zien je binnenkort graag verschijnen aan ons prachtige pand in Utrecht!

Wanneer mag jij een training volgen bij Het Trainingshuis?

Iedere medewerker van Trust Marketing Groep is in principe welkom. Weet wel dat er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. Laat gerust iets van je horen via onderstaand contactformulier als jij jouw skills wilt bijspijkeren!

Een training volgen bij Het Trainingshuis?

Maak je interesse kenbaar door op 'schrijf je in' te klikken -->