Leuke baan in Utrecht

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in het centrum van Utrecht? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Gracht utrecht Trust Marketing

Starten in Utrecht?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Op een erkende locatie in Utrecht werkt vestigingsmanager Greg met een groot team van ambassadeurs. Dagelijks gaan wij op pad voor de mooiste opdrachtgevers, en nu afloop is het ENORM gezellig! Via salestrainingen word jij volledig klaargestoomd om te shinen in de wijk of op straat. Je komt terecht in een enorm hechte vriendengroep die jou met open armen ontvangt. Je eigen vrienden meenemen naar de sollicitatie? Natuurlijk mag dat! Wij zijn altijd opzoek naar nog meer gemotiveerde talenten in Utrecht.

Motivatie is het belangrijkste bij deze bijbaan. De rest komt vanzelf! Je krijgt trainingen van ervaren collega's die jou het vak dolgraag leren. Wie echt wilt wordt fantastisch beloond bij Trust Marketing! Net dat stapje extra zetten voor nog meer bonus. Wij zien jou graag verschijnen op onze mooie vestiging in Utrecht.

Erkende ervaring opdoen in de sales, nieuwe vrienden maken en mogelijkheden om door te groeien. Wanneer jouw mindset net iets beter is dan de ander kan jij nog hogere functies gaan bekleden. Solliciteer SNEL!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Utrecht

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar utrecht@trustmarketing.nl