Mooi Salaris & Snel aan de slag Heerlen

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in Heerlen? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Studenten bijbaan Heerlen studentenbaan

Starten in Heerlen?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Flexibel werken in Heerlen

Heerlen, de trots van Limburg! Hier is Mario al jarenlang vestigingsmanager en heeft hij een prachtig team staan. Wanneer je in Heerlen of omgeving woont is dit voor jou de ideale bijbaan. Lekker verdienen, voor mooie projecten op pad en een heerlijke sfeer op de vestiging.

Lees hier hoe het is om sales ambassadeur in Heerlen te zijn!

Een bijbaan in het prachtige Limburg, Mario verwelkomt jou graag bij zijn vestiging. Heb jij wel of geen ervaring in de sales? Hoe dan ook gaan wij graag het gesprek met jou aan, om te onderzoeken in welke rol jij uit je voeten kan in Heerlen. Wij werken graag hard tijdens de shift, maar na afloop is er alle ruimte voor gezelligheid en een biertje!

Kom een keer langs en maak kennis met team-Heerlen!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Heerlen?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar heerlen@trustmarketing.nl