Maak het verschil in Amsterdam

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele bijbaan in het centrum van Amsterdam? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Amsterdam City

Starten in Amsterdam?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Schrijf je nu in

Wordt onderdeel van het leukste team in Nederland

In een team waarbij gezelligheid samen met resultaat de belangrijkste graadmeters voor een goede werkdag zijn. En dat terwijl jij je eigen werktijden bepaalt, lekker verdient en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zoek jij een flexibele (bij)baan in een gezellige studentenstad? Dan ben je bij Trust Marketing Amsterdam aan het goede adres!

De vestiging Amsterdam is gevestigd op een A-locatie, namelijk aan de bekende Herengracht. Ongeveer 20 minuten lopen van Centraal Station, maar je kan natuurlijk ook een tram pakken. Je komt terecht in een team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom een keer langs en maak kennis met dit team!

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris afgetopt met aantrekkelijke bonussen. In principe bepaal jij dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf lekker ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een chille baan, maar kom je er nog verder mee ook.

Een bijbaan of carrière maken in Amsterdam?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar amsterdam@trustmarketing.nl

Schrijf je in