We zoeken bij Trust Marketing naar gezellige Sales Ambassadeurs.

Op een geweldige locatie in Amsterdam zoeken wij gemotiveerde toppers. Ben jij het talent die ons team komt aanvullen? Laat snel iets van je horen!

Studenten bijbaan Amsterdam studentenbaan

Starten in Amsterdam?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Op een prachtige en centrale locatie in Amsterdam zit een prachtige vestiging van Trust. Dat komt goed uit, want jij woont in Amsterdam en omgeving en zoekt een fantastische bijbaan! Rick en Jelle verwelkomen nieuw talent met open armen. Bij Trust Marketing in Amsterdam word jij opgeleid tot een echte sales-topper. Met gerichte trainingen en persoonlijke begeleiding staat jouw ontwikkeling hoog in het vaandel.

Er wordt in Amsterdam hard gewerkt voor mooie resultaten. Naast de werkzaamheden is er natuurlijk ook alle ruimte voor feesten en gezelligheid. We zijn niet voor niks gelegen in het centrum van Amsterdam... Regelmatig worden er feesten georganiseerd, gaan we de stad in en maken we er samen een mooie avond van. Je komt terecht in een hecht team die zich sterk maakt voor onze opdrachtgevers, en na afloop de gezelligheid opzoekt!

Zoek jij nou een mooie bijbaan in de sales, in het centrum van Amsterdam? Aarzel dan niet en kom met ons in contact.

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris afgetopt met aantrekkelijke bonussen. In principe bepaal jij dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf lekker ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een chille baan, maar kom je er nog verder mee ook.

Een bijbaan of carrière maken in Amsterdam?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar amsterdam@trustmarketing.nl