Waarom een managementfunctie bij Trust Marketing?

Je hebt het misschien al gemerkt, Trust Marketing is altijd zoekende naar nieuw talent. Toppers die op een van onze vele vestigingen komen te werken, veelal als sales-ambassadeurs. Wat werkzoekende jongeren nog weleens vergeten is dat wij ook managementfuncties aanbieden. Functies waarbij je meer verantwoordelijkheden hebt, meer kan verdienen en wat een nog betere toevoeging zal zijn voor je cv.

YS Trust Marketing 280921 0051 3

Waarom solliciteren als manager bij Trust Marketing?

Je gaat erkende sales-ervaring opdoen. Hoeveel vacatures heb jij wel niet online zien staan, waar staat dat sales-ervaring een enorme pre is? Bij Trust Marketing zal jij binnen een vestiging verantwoordelijk worden voor een aantal belangrijke facetten. De resultaten zijn meetbaar, met jouw aanwezigheid gaan we nog hogere ogen gooien.

Verbetering in het aantal (kwalitatieve) sales, verschillende trainingen verzorgen, groeien qua personeelsbestand, inspirerende dagopstarten realiseren en het maximale uit jouw personeel halen. Een manager bij Trust Marketing is er in vele soorten en maten. Waar denk jij het verschil mee te maken?

Met jouw managementervaring kom jij dadelijk anders binnen bij menig sollicitatiegesprek. Jij hebt ervaring met het aansturen van collega’s en de leiding nemen. (Jonge) mensen motiveren en targets behalen? Jij weet hoe dit in zijn werk gaat!

Wie solliciteert er bij managementfuncties van Trust Marketing?

Natuurlijk is ervaring binnen de fieldmarketing erg handig, wanneer je komt te werken als manager bij Trust. Deze ervaring kan je hebben opgedaan bi Trust Marketing, maar ook bij een vergelijkbaar bedrijf. Desalniettemin houden wij de deur zeker open voor hen die weinig ervaring hebben binnen de branche. Je mindset en motivatie is bij deze job het allerbelangrijkste. Je zal – ongeacht je ervaring - goed worden ingewerkt zodat je de baan snel eigen zal maken.

Managementfuncties worden over het algemeen bekleed door jongeren tussen de 20 en 24 jaar. Er mag bij Trust Marketing gesolliciteerd voor de functie sales-ambassadeur vanaf 16 jaar of ouder. Hierdoor zijn de managers in de meeste gevallen ietsje ouder dan het grootste gedeelte van het personeel.

YS Trust Marketing 280921 0652

Voordelen als manager bij Trust Marketing

Er zijn verschillende managementrollen beschikbaar bij Trust Marketing. Zo kan je solliciteren voor de functies salesmanager, vestigingsmanager en recruitmentmanager. Allemaal jobs als manager, met net weer een andere invulling.

Jazeker, er zijn ook feesten in grote getalen. Als manager ben jij een van de eerste die wordt uitgenodigd, ook bij feesten georganiseerd door het hoofdkantoor. Niet verkeerd, toch? Ook al ben je misschien een van de oudste op de vestiging, je bent nog steeds hartstikke jong! Lekker ontspannen na een dag hard werken hoort zeker bij de job.

Daarnaast verdien jij bonussen op basis van geleverde prestaties van je vestiging. Hoeveel bonus verdien je? Hangt volledig af van jouw werkzaamheden! Zaak dus om jouw personeel voor je te winnen en samen successen te gaan behalen.

Je salaris kan behoorlijk oplopen bij goede prestaties. Daarnaast vinden managers bij Trust het fijn om zelf het goede voorbeeld te geven, dit kan bijvoorbeeld zijn door mee te lopen tijdens werf-en recruitmentshifts. Wanneer jij laat zien aan je personeel dat je er volle bak voor gaat zijn zij eerder geneigd met jou mee te gaan in de strijd.

Ervaring in de sales opdoen

Bij veel startersbanen begin je onderaan. Logisch, je bent een starter. Echter werken we bij Trust Marketing met jonge mensen. Hierdoor ben jij een van de oudere, en gezien je functie ook gelijk een van de leidinggevende. Met jouw beleid kan jij je visie vorm gaan geven en resultaten boeken, samen met je team. De hele dag achter je laptop naar buiten kijken? Verre van. Jouw job is dynamisch en iedere dag kan je het verschil maken.

Dankzij je ervaring als manager zal jouw toekomstige werkgever snel aan je denken. Jij hebt Erkende ervaring in de sales opgedaan, en dat in een leidinggevende functie. Niet slecht! Trust zorgt goed voor haar managers. Mooi salaris, interne trainingen en maximale begeleiding. Samen gaan we onze doelen behalen! Solliciteer jij ook snel voor een managementfunctie bij jou in de buurt?

YS Trust Marketing 280921 0330 3
Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Spreekt een managementrol jou aan?

Bel ons dan direct op, wij horen graag van je!