Een studenten bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing

Op zoek naar een (nieuwe) bijbaantje in Rotterdam? Wij heten je van harte welkom bij Trust Marketing, een van de grootste fieldmarketingbureaus van Nederland. Dagelijks gaan er velen scholieren en studenten namens Trust voor onze opdrachtgevers langs de deuren of de straat op. Ons doel: zoveel mogelijk kwalitatieve sales schrijven met hun bijbaan in Rotterdam. Dit willen wij natuurlijk doen met zoveel mogelijk bevlogen en betrokken ambassadeurs. Ben jij de volgende die gaat genieten van zijn bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing? Neem snel contact met ons op en verzeker jezelf van een plekje bij de onze mooie vestiging, nog geen 10 minuten lopen van het centrale station!r

Studentenbaan in Rotterdam

Solliciteer snel bij Trust Marketing, de perfecte studenten bijbaan!

Een bijbaan in Rotterdam tijdens je studententijd moet natuurlijk veel geld opleveren, maar bovenal wil je dat het gezellig is. Dat je echt geniet van je tijd en met leeftijdsgenoten gaat werken, die combinatie is bij Trust Marketing een must. Ja, je gaat bij jouw studentenbaan in Rotterdam hard werken, maar wij willen ook dat je een fantastische tijd hebt. Zo wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van gesprekken en salestrainingen. Bij een studenten bijbaan in Rotterdam wil je het maximale uit jezelf halen, zowel tijdens je werk als in je privéleven. De salestrainingen die je krijgt neem jij mee tijdens de rest van je loopbaan. Zo word je bijvoorbeeld een kei in presenteren, handig toch? Een bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing levert naast een leuk bijbaantje dus nog veel meer dingen op.

Geniet van je studententijd met een bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing

Een bijbaan in Rotterdam tijdens de mooiste periode van je leven. Jouw studententijd is fantastisch. Echt, wij kunnen het weten en om er optimaal van te genieten wil je doen en laten wat je wilt. Om ervoor te zorgen dat je bijvoorbeeld lekker het terras op kan, moet er natuurlijk wel geld op je rekening staan. Maximaal lenen is voor nu leuk, echter ga je er later spijt van krijgen. Met een studenten bijbaan in Rotterdam hoef je niet bij te lenen. Daarnaast doe je unieke saleservaring op en ben je verzekerd van een bovengemiddeld inkomen en een mooie toevoeging aan je cv. Startende salestalenten zijn schaars tegenwoordig! Door bij Trust Marketing Rotterdam vele salestrainingen te volgen en ervaring op te doen bezit jij die erkende expertise straks gewoon! Je studentenbaan in Rotterdam hoort natuurlijk een mooie opstap te zijn voor je carrière. Geniet volop van je studententijd en solliciteer snel voor een bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing. Met de vele leeftijdsgenoten binnen ons bedrijf ga jij op pad voor de mooiste (goede) doelen. Geld verdienen en iedere dag een feestje na afloop. Jij weet hier wel raad mee en zorgt ervoor dat de sales binnenkomen en de gezelligheid heerst na afloop. Een studentenbaan in Rotterdam bij Trust Marketing zal jouw studententijd verrijken!

Uitblinken met een studenten bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing

Ga jij ook uitblinken? Meer verdienen, meer gezelligheid en meer vrienden maken! Bij een bijbaan in Rotterdam bij Trust ben je aan het juiste adres in om een geweldige tijd tegemoet te gaan. Unieke saleservaring op doen bij een snelgroeiend bedrijf, met volop kansen om door te groeien. Kom jij ook naam maken in de sales samen met je vrienden? Kiest voor een bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing. Wij hopen je snel te zien bij onze vestiging. Jouw bijbaantje in Rotterdam zit op een prachtige plek. In deze historische stad wil je dat je studentenbaan lekker centraal gelegen zit en dichtbij alle leuke plekjes. Gelukkig hebben we daar bij Trust Marketing rekening mee gehouden. Rotterdam heeft zo ontzettend veel te bieden en we willen jonge mensen echt kansen geven. Een bijbaan in Rotterdam bij Trust Marketing is het startschot voor een schitterende carrière in de sales, solliciteer nu!

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Studenten bijbaan in Rotterdam?

Bekijk onze vestiging in Rotterdam en solliciteer nu!

Ik wil me aanmelden!