Hoe trust Assen alle targets behaalde..

We kunnen nog veel meer records verwachten op Assen

Hoe trust Assen alle targets behaalde..
Gepubliceerd op
Jul 17, 2024
Leestijd
Categorie
Story

Ben jij op zoek naar een bijbaan in Assen? Of ben je 18 jaar en ouder en wil je weten welke vacatures er beschikbaar zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Records Trust Assen biedt uitdagende bijbanen voor jongeren die niet alleen leuk zijn, maar ook de kans bieden om waardevolle werkervaring op te doen.

Onze Succesverhalen

Bij Records Trust Assen werken we met gedreven teams die elkaar uitdagen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. In onze nieuwste podcast aflevering praten Sander en Jurjen over hoe ze alle targets hebben behaald en hun teams tegen elkaar uitspeelden om captain te worden. Hun verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar laten ook zien hoe teamwork en doorzettingsvermogen kunnen leiden tot succes.

Waarom Kiezen voor een Bijbaan bij Records Trust Assen?

  1. Flexibele Werktijden: We begrijpen dat school en studie prioriteit hebben. Daarom bieden we flexibele werktijden die makkelijk te combineren zijn met jouw rooster.
  2. Leuke Werkomgeving: Bij ons werk je in een energiek en enthousiast team waar plezier en hard werken hand in hand gaan.
  3. Waardevolle Werkervaring: Een bijbaan bij Records Trust Assen staat goed op je CV en biedt je de kans om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen.

Vacatures voor Jongeren

We hebben verschillende vacatures beschikbaar voor jongeren van 16 en 17 jaar. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan voor een paar uur per week of een meer vaste aanstelling, bij ons vind je de perfecte kans.

Solliciteer vandaag nog!

Wil je meer weten over de mogelijkheden en hoe je kunt solliciteren? Bezoek onze vacaturepagina en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons succesvolle team.

Records Trust Assen helpt je niet alleen om geld te verdienen, maar ook om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team!

Werken bij Trust

Een bijbaan of carrière maken bij Trust?

Andere berichten

Alle berichten bekijken