Maak het verschil in Leeuwarden

Nog student en op zoek naar een goed betaalde en flexibele studenten bijbaan in het centrum van Leeuwarden? Of reeds afgestudeerd en op zoek naar carrière kansen? Laat het ons direct weten!

Leeuwarden

Starten in Leeuwarden?

We verwelkomen je graag in onze Trust Family!

Schrijf je nu in

Wordt onderdeel van het leukste team in Nederland!

In een team waarbij gezelligheid samen met resultaat de belangrijkste graadmeters voor een goede werkdag zijn. En dat terwijl jij je eigen werktijden bepaalt, lekker verdient en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Zoek jij een flexibele studentenbaan in een gezellige studentenstad? Dan ben je bij Trust Marketing Leeuwarden aan het goede adres!

De vestiging Leeuwarden is gevestigd in het bruisende centrum, op nog geen 10 minuten lopen van het station. Goed te bereiken dus! Je komt terecht in een team van hardwerkende sales toppers die van maandag tot en met zaterdag gemotiveerd aan de slag gaan voor de allermooiste opdrachtgevers.

Kom een keer langs en maak kennis met dit team!

Meet vestigingsmanager Thijmen

Hallo ik ben Thijmen ,en als vestigingsmanager van TSC Leeuwarden ben ik constant bezig met met het team groter en sterker te maken. Ik probeer mijn 7 jaar sales ervaring zoveel mogelijk met de mensen te delen. Ben jij opzoek naar een uitdagende bijbaan waar je naast plezier ook veel kan leren op het gebied van sales en communicatie? En wil jij elke dag het maximale uit jezelf halen? Dan zijn wij opzoek naar jou!


Thijmen leeuwarden

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Leeuwarden?

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar recruitment@trustmarketing.nl

Schrijf je in