Bijbaan in Eindhoven met het leukste team

Eindhoven, de bruisende Brabantse studentenstad! Join jij deze mooie vestiging?

Eindhoven Trust Marketing

Starten in Eindhoven

We verwelkomen je graag in onze Trust familie!

Word onderdeel van het leukste in Nederland

Yes, wij zijn open in Eindhoven! Het duo Mitchel en Maurice gaan hun tweede vestiging runnen. Wij werven donateurs op straat, dit doen wij voor verschillende organisaties en goede doelen. Zij zoeken nog aanwinsten voor bij hen op de vestiging, wellicht ben jij degene die we zoeken? Neem gerust je vrienden mee, in Eindhoven gaan we er een fantastisch team van maken! Hard werken en feesten na afloop.

We zitten op een mooie plek in Eindhoven, dichtbij de kroegjes en discotheken. Via verschillende sales trainingen ben jij helemaal voorbereid tijdens je eerste werkdagen. Samen gaan we er een groot succes van maken en ervoor zorgen dat jij een echte salestijger wordt. Werkdag voorbij? Dan gaan we gezellig een drankje doen met zijn allen en lekker de stad in.

Studentenbaan in Eindhoven

Met nieuwe aanwinsten willen we zo snel mogelijk naar de top gaan. Als jij tijdens je studie een fijne baan wilt waarbij je ook nog eens kan blijven genieten van het studentenleven, moet je absoluut contact zoeken. Eindhoven is altijd op zoek naar versterking. Oh ja, neem gerust je vrienden mee!

Verdien je zomervakantie bij elkaar, pak die saleservaring mee en maak vrienden voor het leven.

Ben jij klaar voor een mooie bijbaan tijdens je studententijd? Tijdens een tussenjaar? Wat jouw situatie ook is, we komen graag met je in contact om Trust Marketing te komen versterken.

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Eindhoven?!

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar recruitment@trustmarketing.nl