Unieke kans door te groeien in Dordrecht

Dordrecht, de stad met de historische havens en het eeuwenoude centrum. Join jij deze mooie vestiging?

Dordt2

Starten in Dordrecht?

We verwelkomen je graag in onze Trust familie!

Schrijf je nu in

Word onderdeel van het leukste team in Nederland

Studentenbaan in Dordrecht

Yes, wij zijn open in Dordrecht. Met Chris als vestigingsmanager werven wij op straat of deur-aan-deur, dit doen wij voor verschillende organisaties en goede doelen. Chris zoekt nog aanwinsten voor bij hem op de vestiging, wellicht ben jij degene die we zoeken? Neem gerust je vrienden mee, in Dordrecht gaan we er een fantastisch team van maken! Hard werken en feesten na afloop.

We zitten op een mooie plek in Dordrecht, dichtbij de kroegjes en discotheken. Via verschillende sales trainingen ben jij helemaal voorbereid tijdens je eerste werkdagen. Samen gaan we er een groot succes van maken en ervoor zorgen dat jij een echte salestijger wordt. Werkdag voorbij? Dan gaan we gezellig een drankje doen met zijn allen en lekker de stad in.

Ben jij klaar voor een mooie bijbaan tijdens je studententijd? Tijdens een tussenjaar? Wat jouw situatie ook is, we komen graag met je in contact om Trust Marketing te komen versterken.

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met hoge bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard.

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar ook de tools voor je verdere carrière.

Een bijbaan of carrière maken in Dordrecht?!

Maak je interesse kenbaar door een mail te sturen naar recruitment@trustmarketing.nl

Schrijf je in