Maak een impact met onze diensten

In een wereld die overloopt van reclames, (online) advertenties en radioreclames is de ontvanger inmiddels redelijk murw geslagen van de prikkels. Bij Trust Marketing gaan we voor échte waardevolle marketing. Een betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, daar kan geen reclame tegenop.

Stappen in leiden

Wij vergroten jouw bereik

Dat doen we door samen te werken met inspirerende mensen

Nieuwsgierig geworden?

Meedenkende partner

We gaan niet alleen voor jou de straat op. We denken ook mee in de doelstellingen en de manier waarop we die behalen.

Kwaliteit & betrokkenheid

Door betrokken te zijn bij onze opdrachtgevers, kunnen we net dat beetje meer kwaliteit bieden. En dát is precies waar we voor staan.

Structureel resultaat

Naast de snelheid van het resultaat, is het resultaat van Trust Marketing ook van structurele waarde.

Tevreden opdrachtgevers

Er gingen je al meer dan 43 organisaties voor. Voor deze organisaties mogen wij het verschil maken.

Wij zijn groot in fondsen- en ledenwerving

Timeline
timeline diensten

Met meer dan 1500 ambassadeurs gaan wij voor jouw organisatie langs huizen, naar beurzen, evenementen en naar winkelcentra. Aldaar hebben onze ambassadeurs het eerste contactmoment met nieuwe potentiële leden of donateurs.

Dat eerste contactmoment gaat altijd gepaard met een betrouwbaar gezicht en een goed gesprek, waarmee er meteen een vertrouwensband tussen de donateur en jouw organisatie ontstaat.

En daar stoppen we niet, want na dat eerste contact sturen we een bevestigingsmail en -sms, waarna we binnen vierentwintig uur nog eens contact opnemen in de vorm van een zogeheten welkomstcall – een persoonlijk gesprek waarin we controleren of alles goed is gegaan en wij de nieuwe donateur welkom heten en extra betrokken maken. Met deze nazorg vergroten we de betrokkenheid van het lid of de donateur voor de lange termijn substantieel en aantoonbaar. Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat de aangeworven persoon verandert in een trouw lid of loyale donateur. En dat is iedere keer weer ons doel.

Direct sales

Heb jij een goed product, een fijne dienst of een nieuwe concept wat je snel aan de man wil brengen? In de huidige wereld waarin potentiële klanten bedolven worden onder (online) reclames en advertenties, is het moeilijk om nog écht goed op te vallen. Met directe, face-to-face gedreven sales doe je dat wel. Samen met jou stellen we de doelen op en maken we een plan hoe we die doelen willen behalen. Wij trainen onze medewerkers om goede ambassadeurs van jouw merk te worden, zodat ze met een goed verhaal jouw product of dienst verkopen of promoten.

Zo creëren we resultaat voor uiteenlopende bedrijven door kwalitatieve, direct sales. Dat doen we aan huis, op evenementen en beurzen of in winkelcentra, maar in ieder geval met behulp van een vrolijk gezicht en een goed gesprek van een enthousiaste medewerker.

Een keer brainstormen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Neem contact met ons op
Direct Sales Turst Marketing

Onze tevreden klanten

De tevredenheid van onze klanten is de belangrijkste graadmeter van wat we doen. Als zij tevreden zijn is dat namelijk niet alleen goed voor ons, maar ook voor de wereld. Hiernaast vind je wat onze klanten van onze manier van werken vinden.

We hebben in Trust Marketing een goede partner gevonden en een prettige, professionele samenwerking ervaren in 2020. Op naar 2021 zou ik zeggen!

Stichting Vluchteling

Voorlichting op straat is voor KNGF een manier om mensen te informeren over ons werk en donateurs te werven. Via de betrokken en enthousiaste wervers van Trust bereiken we groepen die we anders niet goed kunnen bereiken.

KNGF 300x222

Sinds 2019 werken wij met Trust Marketing. Vanaf het begin is dit een fijne samenwerking gebleken; de wervers zijn enthousiast en stellen goede vragen!

ML Ds

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Neem contact op en we bespreken samen de mogelijkheden: info@trustmarketing.nl of 0252 769165.

Neem contact op