Studenten bijbaan in Zwolle: werk wanneer het jou uitkomt!

Ben jij opzoek naar die perfecte studenten bijbaan in Zwolle? De Trust Marketing Groep zoekt voortdurend mensen die willen aanpakken. Ontdek de studentenbaan die wij je kunnen bieden!

Studenten bijbaan in zwolle

Wat zoek jij bij een studenten bijbaan in Zwolle?

Je studententijd zal de nodige centjes kosten. Helaas, maar waar. Denk aan de huur van je kamer, de boodschappen en je drankjes bij avondjes uit. Om deze te bekostigen is een bijbaan geen overbodige luxe. Echter moet deze bijbaan in Zwolle je wel het een en ander opleveren. Daarom zien we jou graag binnenkort verschijnen bij onze mooie vestiging. Hier verdien je een prachtig salaris, werk je met leeftijdsgenoten, doe je unieke sales-ervaring op en is het na afloop altijd gezellig. Een studentenbaan in Zwolle zorgt ervoor dat jij optimaal geniet van je studententijd.

Wij vinden dat je wat moet opsteken van jouw bijbaan in Zwolle. Je bent student en in de bloei van je leven. Hierdoor wil je een job die aansluit bij jouw ambities, waar je echt je ei in kwijt kan. Een bijbaan in Zwolle, daar moet je iets van leren, en tegelijkertijd moet het enorm leuk zijn om te doen. Bij onze vestiging word je opgeleid door sales-professionals, allen met ervaring die jou het graag leren. Ervaring binnen de direct sales is handig, maar dus absoluut niet noodzakelijk. Wij helpen je graag om een sales expert te worden. Wat is nou het leuke aan een studentenbaan in Zwolle? Je voert dagelijks leuke gesprekken met mensen in de buitenlucht. Hier leer je enorm veel van en je blijft lekker in beweging. Daarnaast verdien je een prachtig salaris en word je met open armen ontvangen door je collega’s die jou graag meenemen in dit prachtige vak.

Erkende sales ervaring met jouw studenten bijbaan in Zwolle

Een studenten bijbaan in Zwolle. Sales ervaring op doen samen met je vrienden. Ja, je leest het goed. Hoe groter de vestiging in Zwolle wordt, des te beter de prestaties zullen worden. Neem dus gerust al je vrienden, klas-en huisgenoten mee. Samen zijn we tot grote dingen in staat. Daarnaast is het ook gewoon heel gezellig als je met bekende gezichten kan gaan werken, toch? Jouw bijbaan in Zwolle voor erkende sales ervaring. Behalve de werkervaring vinden wij het ook belangrijk dat we een grote vriendengroep zijn. We borrelen met zijn allen en gaan gezellig stappen. Iedere dag wordt gevierd bij een bijbaan in Zwolle bij Trust Marketing. Jouw collega’s worden je vrienden en op deze wijze proberen we een hechte groep te smeden. Bij jouw bijbaan in Zwolle kijken we verder dan alleen de werkzaamheden.

Een studenten bijbaan in Zwolle tijdens je studie, een tussenjaar of zelfs na je studie. In welke fase van je leven je ook bevindt, bij Trust Marketing in Zwolle is er plek voor nieuwe toppers om van hun scholierenwerk in Zwolle te genieten. Wij verwachten wel dat jouw mindset en motivatie in orde is. Dat is namelijk het allerbelangrijkste bij deze studentenbaan. Op die manier boeken wij dagelijks keiharde resultaten. Via trainingen, dag opstarten en hulp tijdens de shift kom ook jij moeiteloos je eerste dagen door. Hoe meer dagen je werkt, hoe beter jij wordt. Zo verdien je meer geld en wordt het werk alsmaar leuker en leuker. Een bijbaan in Zwolle bij Trust is een schitterende opstap van een glansrijke carrière.

Met jouw studentenbaan in Zwolle werken aan je toekomst

Een studenten bijbaan in Zwolle betekent: werken aan je toekomst. Sales ervaring komt van pas, altijd! Denk aan je presentatie-skills, jezelf ‘verkopen’ tijdens een sollicitatiegesprek en wie weet ook tijdens een date. Sales komt in veel situaties van pas en wij hopen jou deze vaardigheden op de juiste wijze bij te leren. Ben jij de volgende die kiest voor een bijbaan in Zwolle bij Trust Marketing? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Studenten bijbaan in zwolle?

Bekijk onze vestiging in Zwolle en solliciteer!