18 jaar en op zoek naar een bijbaan? Wij hebben wat je zoekt!

Ben jij 18 jaar en opzoek naar een leuke bijbaan? Dan is werken bij Trust Marketing echt iets voor jou! Solliciteer nu en stap in een wereld van flexibele werktijden, een goed salaris en fantastische collega's!

Trust Marketing Direct sales

Ben jij 18 jaar en opzoek naar een studenten bijbaan?

Een bijbaan in de sales bij Trust Marketing is voor jongens en meisjes van 18 jaar vaak ideaal! Dankzij onze flexibele werktijden, het grote aantal vestigingen verspreidt over heel Nederland, en het fantastische team is werken bij ons altijd een feestje!

Ben jij 18 jaar, graag onder de mensen, communicatief vaardig en gemotiveerd om door te pakken? Solliciteer dan nu bij Trust Marketing of een van onze dochter bedrijven: The Sales Company en Credo Marketing.

De vestigingen van Trust Marketing

Trust Marketing is actief in 18 steden verspreidt door heel Nederland:

Studenten bijbaan 18 jaar The Sales Company
Studenten bijbaan 18 jaar The Sales Company

Zet je in voor ondernemers bij The Sales Company

Ben jij 18 jaar en heb je passie voor ondernemen? Dan past een bijbaan bij The Sales Company misschien goed bij jou. The Sales Company is een bedrijf dat is ontstaan met als doel om jonge ondernemers een kans te geven voor merken die verschil maken in de wereld.

Je komt te werken in een jong team met gelijkgestemden waarbij gezelligheid en resultaat de belangrijkste graadmeters zijn voor een goede werkdag. Daarnaast is een baan in de sales bij de Trust Marketing Groep altijd goed betaalt!

De vestigingen van The Sales Company

The Sales Company is actief in 13 verschillende steden:

Studenten bijbaan 18 jaar bij Credo Marketing
Studenten bijbaan 18 jaar bij Credo Marketing

Verbeter de toekomst van onze wereld bij Credo Marketing.

Maak jij je zorgen om de toekomst van onze planeet en wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren hiervan? Dan is een studenten bijbaan bij Credo Marketing ideaal voor jou! Wij zetten ons in voor de maatschappelijk problemen of doelen die onze opdrachtgevers vertegenwoordigen. Door in gesprek te gaan en te luisteren help je om miljoenen potentiële donateurs en leden op de meest persoonlijke manier te betrekken in deze problemen. Duurzaamheid staat centraal bij Credo Marketing.

Ben jij 18 jaar, spreekt duurzaamheid jou aan en ben je opzoek naar een goed betaalde bijbaan? Bekijk dan de vacatures van Credo Marketing!

De vestigingen van Credo marketing

Credo Marketing is actief in 6 steden in Nederland:

Profile Picture

Geschreven door Frits

Marketing & Communicatie

Studenten bijbaan 18 jaar

Voor 18 jarigen is een sales baan bij de Trust Marketing Groep ideaal! Wacht niet langer en begin met geld verdienen!

Vacatures bekijken